Compania. Valori. Viziune.

20 de ani de experienta

Experienta firmei Unimetal Spa Italia este de peste 20 de ani, iar experienta Unimetal Romania este de peste 15 ani.

Garantia furnizorului

Garanția oferita clientului este cea care o oferă producătorul de tablă.

Unicitate

Nu se fac produse de serie. Totul este unicat, pe dorinta si nevoia clientului.

Materia prima este de foarte buna calitate (tabla si accesorii din vestul europei)

Raport calitate/pret

Prețurile noastră reflectă calitatea materialelor. Pentru cantități oferim prețuri avantajoase. Nu ezitati sa ne contactați.

Utilaje profesionale

Dispunem de o hală proprie de producție, cu echipamente performante. Nu se fac produse de serie. Totul este unicat, pe dorinta si nevoia clientului.

Suport Tehnic

Compania noastră oferă suport tehnic clienților. Avem echipă care vine pe teren, ia masurători și oferă consultanță tehnică de specialitate.

UNIMETAL S.R.L. este o firma cu capital privat, infiintata in anul 1999 si are ca principal obiect de activitate producerea de inchideri si acoperiri pentru hale industriale, precum si a unei game diversificate de elemente de tinichigerie pentru constructii civile si industriale.

Experienta firmei Unimetal Spa Italia, dobandita in producerea profilelor de tabla pe parcursul a 20 de ani de activitate, calitatea produselor si a serviciilor oferite ne situeaza in topul firmelor de profil de pe piata romaneasca.

Unimetal Timisoara a patruns pe piata din Romania in anul 2000 cand a fost data in folosinta o linie moderna pentru executarea profilelor de tabla si a sistemelor pluviale. Dezvoltarea continua a domeniului de constructii a condus la achizitionarea mai multor linii moderne de profilare tabla cutata si tabla tip tigla. Suntem prezenti pe piata romaneasca din vestul tarii asigurand un serviciu in masura sa satisfaca cererile in crestere ale pietei cu termene de livrare reduse.

Varietatea tipurilor de materiale folosite duce la satisfacerea celor mai inalte exigente in ceea ce priveste realizarea unui sistem de acoperire sau a unui sistem de scurgere pentru ape pluviale.

Valori

  • Profesionalism: este important pentur noi sa avem o atitudine responsabilă construită pe dezideratul încrederii faţă de toţi clienţii şi colaboratorii companiei noastre.
  • Atenţia pentru client: suntem orientati spre găsirea celor mai bune soluţii pentru nevoile clienţilor noştri. Consilierea de calitate adresată oricărui client care doreşte să beneficieze de serviciile şi de soluţiile noastre este unul din punctele noastre forte.
  • Eficienţă: promovam o atitudine corectă faţă de clienţii nostrii – fiindu-le oferite informaţii relevante care să ajute în luarea deciziilor.
  • Spirit de echipă: succesul nostru este rezultatul implicării tuturor membrilor companiei Unimetal. Doar prin promovarea şi încurajarea dezvoltării competenţelor personale relevante pentru binele tuturor, compania noastra a reuşit să dobândească o poziţie stabilă şi respectată pe piata din vestul țării.

Viziune

Viziunea noastră este aceea de a deveni prima alegere a clienţilor noştri pentru amenajarea şi construcţia casei lor – oferindu-le sfaturile, produsele şi soluţiile de care au nevoie. În acelaşi timp, dorim să fim prima alegere a partenerilor noştri – meşteri, companii de construcţii, antreprenori – oferindu-le în mod eficient, cu ajutorul unor preţuri competitive, sprijinul operaţional şi logistic de care au nevoie pentru a satisface cerinţele propriilor clienţi.